Rocktails Fredagsbar i København

Hvad er konceptet?

Vi inviterer dig til en Fredagsbar i København. Adressen er Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Konceptet er Networking. Det betyder, at man som deltager godt tør snakke med folk man ikke kender. Hele formålet med fredagsbaren er at folk mødes på kryds og tværs, og at man lærer nye mennesker at kende.

Målgruppen er danske og internationale iværksættere.  Det er dog intet krav, at man har egen virksomhed. Højt humør, smil og et åbent sind er det eneste krav.

Hvorfor skal du med til vores Fredagsbar i København?

Nye bekendskaber: Du vil lære nye mennesker at kende. Om det er ren forretningsmæssigt eller om det udvikler sig til et privat venskab, det er helt op til dig!

Lækre drikkevare: En kold fadøl eller en forfriskende cocktail er altid en god måde at få en snak igang. GetBartender.com svinger flaskerne og her er service og kvaliteten i højsædet.

Underholdende indslag: GetTheEvent.com er vores samarbejdspartner på dette event. GetTheEvent.com er en online markedsplads for events. Alt kan ske i deres bog. Vi lover intet, men en overraskelse kan komme i ny og næ.

På forhånd skål!

Hvordan tilmelder jeg mig?

Send os en mail med dit fulde navn på:

 Kontakt@Rocktails.dk

Hvor og hvornår?

Vi afholder fredagsbaren en gang. Fredagsbaren finder sted ved kontorfællesskabet Symbion på adressen Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Vi starter kl. 15 og sluttidspunktet er ikke fastlagt.

Det skal dog siges, at vi lukker dørene kl. 17. Så kom tidligt og vær med fra start!

Se billeder fra vores event:

Find os med Google Maps: